HTK Nyheder

HTK Nyheder

Landskamp i Hjørring Tennisklub

TurneringPosted by HC Hartmann-Nielsen Sat, May 12, 2018 10:31:14

Kristiansand Tennisklub gæster HTK.

I lighed med sidste år kommer Kristiansand Tennisklub på træningsophold i HTK. Det drejer sig om dagene fra torsdag den 10/5 til søndag den 13/5 2018.

Mens de er her, vil der naturligvis være korte perioder, hvor der ikke kan bookes baner, men det fremgår tydeligt, hvis man går ind på bookingsystemet.

Lørdag eftermiddag er banerne booket fra kl. 15-18. Der er lagt op til ”Landskamp”, så hvis man er interesseret i at deltage i denne, skal man melde sig til hos Trine Niebuhr på mail: trine-niebuhr@live.dk eller på SMS : 2897 9004 senest tirsdag den 8/5. Herefter vil Kristiansand forsøge at have en turneringsplan klar til start.

Lørdag aften afholder Kristiansand Tennisklub festaften i vores klubhus, og de vil meget gerne at medlemmer fra HTK deltager i dette arrangement. Tilmelding hertil skal, ligesom tilmelding til ”Landskampen” ske senest den 8/5.

Vi byder Kristiansand Tennisklub hjertelig velkommen i HTK og håber at de endnu engang må få nogle fantastiske dage på vores skønne anlæg……  • Comments(0)//nyheder.htktennis.dk/#post1